Roland Almekinders:

meer dan alleen hoveniers

Uw tuinbeleving begint bij Hoveniersbedrijf Almekinders uit Loosdrecht

Onze hoveniers zitten niet graag stil. We snoeien, bouwen, beplanten, metselen en timmeren in de tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Een tuinrenovatie op de planning of benieuwd wat een tuinontwerp van onze hand voor u kan betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tuinontwerp

Tuinontwerp van topkwaliteit

Naast groene vingers hebben wij ook een groen hart. Wij begrijpen dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis en daarom de juiste aandacht verdient. Niet alleen in de ontwerpfase, naar ook als het gaat om hoeveel tijd u wilt of kunt besteden aan het tuinonderhoud.

Tuinrenovatie

Renovatie tuin

Gaat u binnenkort verhuizen? Is uw nieuwe tuin al een verlenging van uw woning en voelt u zich er thuis? Met een tuinrenovatie zorgen we ervoor dat de tuin helemaal past bij uw stijl en smaak. Ook als u niet gaat verhuizen maar het huidige groen op de schop wilt nemen, maken we graag een ontwerpplan voor een geslaagde tuinrenovatie.

Vragen over een tuinrenovatie?

Tuinonderhoud en onderhoudsabonnementen

Zoekt u een tuinman in regio Utrecht, Loosdrecht of 't Gooi? We hebben verschillende tuinonderhoudsabonnementen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wekelijks maaiwerk en het reinigen van de bestrating of jaarlijks de heggen en bomen laten snoeien of de dakgoten bladvrij laten maken. Dit kan op incidentele basis of op contractbasis. Tegen een vaste jaarlijkse prijs onderhouden we graag het groen van uw tuin.

Neem contact op voor meer informatie

Tuinaanleg

Kleine of grote projecten: we pakken het met beide handen aan. Tuinaanleg in de breedste zin van het woord noemen we dat. Neem contact met ons op voor:

  • Het aanleggen van alle soorten bestrating. We realiseren onder meer de aanleg van een duurzaam (keramisch) terras.

  • Tuintimmerwerk: denk aan de bouw van schuttingen, en het plaatsen van pergola’s, vlonders en overkappingen.

  • Snoeiwerk van alle bomen en heesters.

  • Waterpartijen en vijvers aanleggen.

  • Metselwerk voor bijvoorbeeld een originele bloemenbak en tuinmuur.

  • Advies en levering van alle soorten beplanting.

Een vraag voor ons hoveniersbedrijf?